KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

5/09/2007

cool naamiais päivä + judannssi

ELI COOL JUTTU: eilen aamulla anulla oli jo vaattett päällä ja iidalla housut ja meinas valita paitaa niin me ruvettiin sovittaan eri hauskoja vaihtoehtoja (cool)... ja sitte huomattiin ettei enää ehittäis kouluun ennen iidan hammaslääkäriä (ei oltais muutenkaan ehitty ku ehkä 15 min aikaa olla koululla ennen hammaslääkäriä....) niin sit rebellattiin ja vedettiin päälle toisella
kokokissahaalari jättikoko karvakangas pehmokasa
toisella
pimppadullix mini hame pikku heidi sukkakenkä pastelli FRILLLLLLLLL röyhelö söpix vaatttet
ja sit mentiin hammaslääkäriin ja kouluunki.... hammaslääkäri oli vähän ihmeissään ja kysy et oliko meil näytelmä.......... ja sit rebellattiin koulus ja syötiin paljo karkkia ja se oli sellanen TALVESTA irtautuminen, paluu pimppadullix söpix vaiheeseen!!!! TAANTUMINEN!!!!!!!!!! sitä omn ollu ilmas jo jonki aikaa mut nyt se pääs vapaasti irraalleen.....!!!! oli cool päivä kaikki oli mitä vittuu.............. ja syötiin 2 jätskii kans....... ja suklaata.... sen karkinn lisäks... ja hunajanäkkäriä (toinen vaan....... toinen ruis leippäää herkku!!!!!!!)
muuten koulus on vitun tappaja kiire ralli koko viimiset kolme viikkoa me luultavasti guollaan jehehehehhe... JIIHUU siis kkaikki vuoden tekemättömät työt pitää nyt tehdä + koeviikkko + uusia juttuja + käydä koulus.... + portfolionäyttö... (daa daa dorka)


ROJU!!!!!!!! onko se jutska paketti tullu vai hukkasko posti sen????? KOSka meitä huolestuttaa koska se oli niin iso et posti ukot sano et : ei pysty laittaan kirjattuna ja se sano et matkahuolto hoitaa vaan jotain paketteja......läskimpiä. et se sano et joudutaan laittaan MAXI kirjeenä (se oli siis kirjatuks kirjeeks liian iso....) niin sano: menikö meidän TAIDE!!!!!!!!!!!!!1111111 hukkaan? hehe.... " "

7 Comments:

  • At 9:38 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Hei mä oon tän viikon Limingas ja en siis oo saanu mun posteja. Meen himaan perjantaina, voin hakee paketin vast tiistaina ku oon maanantain josain Outokummus (misseo?). Mut kylhän mä siis heti nään kotiinpäästyäni et onko tullu Postilta lappu. Ja kerron teil!

     
  • At 3:54 ip., Blogger Keijo Ahlqvist said…

    Kaskisten taidetta... sinä onnen roju. - Vaik onhan sitä tässäkin kämpäs tosa seinäl huivin muodos.

     
  • At 4:13 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Se tulee Kutiin. Me jaetaan se ilmaiseksi maailmalle.

    Kotona mul on pannulappu, vestareilt ostin. Ja huovutush.

     
  • At 4:47 ip., Blogger KASKINEN said…

    vähän coolia keijo kun sul on se seinäl!!!!!!

    ok roju me kärsitään kärsivällisestä (jätti näpäkärsät!)

    ei teidän paljoo sovi prassailla meil on kokelmissamme paljo enemmän huopa länttejä &muita juttuja ku teil!!!!111 esim. kyrpälaukku.... (huovutuskurssin lopputyö)

     
  • At 9:25 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Täällä oli maksikirje ihan meitsin kotona asti! Vautsi vau! Nyt sitte päätoimittaja-Pauliina ja työhuoneen pojat saa kans fundeerata että laitetaanko tähän Kutiin vai seuraavaan. Jippia-jei!

     
  • At 12:49 ap., Blogger Keijo Ahlqvist said…

    Kuinka kukaan viitsii avata seuraavaa Kutia jos tässä Kutissa ei löydy Kaskista?

     
  • At 8:03 ip., Blogger KASKINEN said…

    JAA JAA KYLLÄ SITÄ IMARRELLAAN PLIKKOJA!!!!!!!!!!! EI SILLÄ ETTEI TIEDETTÄIS ETTÄ TODELLAKI SE ANSAITAAN........................... ;))) daa

     

Lähetä kommentti

<< Home