KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

9/14/2006

sarjisfestarit & syxyn arat runoilijapojjaan & äitee

HUOM"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helsingin sarjis festarit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anu ei tuu mut iida tulee ja TUO ÄIDINKI MUKAAN ;) näänkö ketää siellä jos urkin kurkin?? HUHUU??

(huom toi äiti juttu ei ollu tarkotus olla varotus) (SIIS EI OO VAROTUS vaikka tästä kaikesta kieltelystä tuleeki mieleen et olis...) siihen ei oo kuulkaas nokan koputtamista
_____________
ME OLLAAN TÄNÄÄ OLLUT ULKONA RUNOILEES!!!!! (poest of the fall ;)... on äikän open lempi bändi ;)) ULKONA ULKO ILMAS TODELLISIA HAIKUJA..... HAIKEITA SYXYN HAIKUJA..

yhes oli maailman kiertokulkua erikoisen peikon & teinityttöjen kanssakäymis pyramidillä kuvaava juttu. ja sit oli sellasia tramboliinijuttuja vaan. ja
BÄÄ OINAS UUHI
BÄÄ OINAS UUHI
RODULLESI LAJILLESI AINA OLE USKOLLINEN
BÄÄ OINAS UUHI

(-beib urhea possu) (SITAATTI)

2 Comments:

  • At 11:53 ip., Blogger Keijo Ahlqvist said…

    Voi Anu.

     
  • At 1:27 ip., Blogger KASKINEN said…

    SAA MIELELLÄÄN JULKASTA!!!:D

    hmmmmmmmmmm pitää kattoa et voisko jotain tuoda myyntiin.... ei meil oo ku vanhoja pienlehtiä eikäniistäkää ku originaalit ja kopioiden ottaminen on kuules NIIIN työlästä!! ja pitäishän sitä kuules flikan ehtii shoppailemaanki ku kerta helsinkiin asti mennään.... enkä uskalla kuule mitään tehä ilman anua niin aattelin pitää sillee 'matalaa profiilia'' jos tajuut....... ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home