KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

12/03/2006

SUURI TAIDESTUDIO AVAJAISET



















kuten viime postissa kerrottiin niin me siirrettiin kaikki sängyt yhteen huoneeseen joten toiseen huone jäi tyhjilleen ja teimme siitä TAIDESTUDION!!!!!!!!!! tuossa etusalla näkyy myös kannettava huovutusstudio (eli pari rupista huovanpalaa jätesäkin päällä... ja 2 pientä pöllittyä saippuaa MAHTAILLAAN!!).

avajaiset alkoi 40 min sitten mutta tulimme niihin 10 min myöhässä.... aika kova meno täällä avajaisissa... meitä on jopa 1 ihminen (2 henkeä/persoonaa)... mutta on ainakin iso ihminen... (leveyssuuntaan tai jos pituussuuntaan niin ollaan pitkä jättiläinen).

tämä on ylisuuri päivä taiteelle!!!!!!!!!!!!!!! koska tästä päivästä lähjtien alammee tehdä ihanaa moniulotteista taidetta tuolla upouudessa kiiltävässä taidestudiossamme (ateljee). (VOI KU TULOO NÄTTIÄ!!!!!!!!!!!)

ainiin iida saa syntymäpäivälahjaksi skannerin joten ehkä joskus voitte nähdä jotain näistä upeista taideteoksista.. jos opimme käyttämään sitä höhöhö lol

anu toivoi imuria mutta tuskin saa juuri sitä : (

3 Comments:

  • At 6:23 ip., Blogger Keijo Ahlqvist said…

    Tarttis olla patja rullalla niin voi hätätilantees yöpyä studiol jos menee myöhäks ja ei viitti mennä kotii. Ja kahvinkeitin on joka studiol, vaik ei kahvii joiskaa mut kato tulis vierait pisnesasiois.

    (Ja jydemuki.)

     
  • At 7:20 ip., Blogger KASKINEN said…

    MUTTAKU TAIDESTUDIO ON KOTONA JA VIEREISESSÄ HUONEESSA ON SÄNKYÄ KOLMELLE JA MEIDÄN TALOSSA EI KAHVIA JUODA!!!!!!!! ;)

     
  • At 7:21 ip., Blogger KASKINEN said…

    saat kyl tulla vieraax ei vieraita pois käännytetä juuei

     

Lähetä kommentti

<< Home