KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

10/30/2006

tääl on tammikuu :(


















ENTÄ MITÄ ITTELLENNE KUULUU???


olin viikonlopul bileis mis oli pikkulikka joka oli käyny paljo terapias ku se oli esim laittanu barbin uuniin. oli kans keski-ikänen äijä joka oli ollu 2 vuotta vankilas ja nyt se opiskeli kai diploomi-insinööriks. ja 37-vuotias nainen joka oli eronnu miehestään koska sen miehellä oli toinen mies. nyt se nainen lohdutti itteään 22-vuotiaalla pupsi-pojusella ja leuhki kaikille miten hyvä se sen uus poikkis oli sängyssä. keski-ikäset tädit ei halunnu kuulla ja käski munki laittaa sormet korviin.

myöhään eilen illalla kaivelin kylmästä vajasta vanhoja päiväkirjoja ja söin mehujäätä kädet kohmeessa. nukahdin jäiseen petiin pikkusiskon lattialle ja aamulla heräsin kun sisko rääky ja yrjös. odotin tunnin bussia tamsin kahvilassa esittäen että luen nabokovia vaikka oikeesti kuuntelin kun teuvalaisäijät puhui maajussille morsian -ohjelmasta.

3 Comments:

  • At 8:56 ip., Anonymous Anonyymi said…

    onpa vähä secy kuva!

     
  • At 7:44 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Eikä nabokovia lueta vaan sen kirjoja.

     
  • At 10:30 ip., Blogger KASKINEN said…

    Roju:
    aah sä sen pannulapun ostin, me ollaanki mietitty päämme puhki et kuka ihq sen osti... ootko käyttäny...?
    ollaan oikeesti pahoillamme siitä kundista... mut siis kyl säki vielä löydät Sen Oikean Nuoren Miehen :) kyllä me tiedetään kun ollaan kaikki koettu.
    YKKÖSLUKIJA"!!!!!!!!! ps.. koska aina asut pariisis? vois tulla käymään ;) (vaan six ettei nähty helsingis älä muuta luule)

    VALJU RAUTA:
    iteoot

    anonyymi:
    VIILAA NY PILKKUA SE OLI PUHEKIELTÄ VITUN LAPSENNUSSIJAHOMO MISTÄ TIEDÄT MITÄ OON SEN PERSEELLE KIRJOTETTUA TEKSTIÄ LUKENU TIES VAIKKA TUNTISIN NABOKOVIN TIÄN ET SE ON ELOS JA ASUU MUN NAAPURIS KERTA TIEDÄN KAIKEN KIRJALLISUUDESTA

     

Lähetä kommentti

<< Home