KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

5/14/2007

ZIBEN SIBEN EURO HUMU HOMO

ollaan koko päivä työskennelty euroviisuja kuunnellen........... niin sit ruvettiin tykkään tosi paljo ukrainan siitä pelle omasta (VERKA SERBDJUTSKAJA!!!!!!tms) mut sit pestiin kans pyykkiä niin sit arvatkaa keidenkä pyykit me taass otettiin koneesta.... SÖPÖJEN ULKOMAALAISTEN!!!!!!!!!!!!! ripustettiin ne kans (varovaisesti pikku hiljaa ne ei millään tullu hakeen niitä...) sit nyt siitä oli jo jonki aikaa........ niin tanssittiin täällä niin täysiä ku pystyy, akvaarioikkunasta näki täydellisesti sisään......... ja arvatkaa kuka meni ohi!!! TOKAX SÖPÖIN ULKOMAALAINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! onneks sillon just tanssittiin peikkotanssia, ei hirveen hävytöntä mut aivan TÄYSILLLÄ!!!!!!!!!!! niin SE KATTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IIIIIXXXXX!!!!!!!!

kerran aikasemmin me herättiin viideltä laittamaan tikkareita kaikkien asuntolan tyyppien postilaatikkoihin... ei aivan kaikkien koska ei riittäny ihan kaikille..... ulkomaalaiset sai vähä enemmänki... ku vaan yhen...... (koska ne on söpöjä!!!! ei tietty niis ei olluu nimiä.... mut nne oli päällystetty ja oli paljo sydämiä ja lankaa ja sellasta... yli hienoja.................... AI WANT TO SEE I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!

jee saadaan tehdä portfolionäyttö vasta kesällä ja teepaitanäyttö syksyllä, meil ei ookkaan jätti stressi kiire vuorta ku kaikka aina vaan järjestyy kylllä... aina joka ikinen kerta ikinen asia!!!! LUOTTAKAA HERRAAN (verka) thank goddddd im alive............................. baila baila-..