KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

8/24/2008

virolainen rappaaja, kosovolaisten veljexien piiritys, katto kassinen....big story

eli jos selitettäis mitä me suunnilleen ollaan tehty:

ELI ISO KASKIS PARTY KIERROS TURKU-SALO-HELSINKI-SALO

iida soitti anulle et mentäiskö helsinkiii nettinarttu pajaan. anu mietti ja sano joo, ku iida lupas tallettaa sille rahaa pahan päivän varalle. nii sit torstai iltana anu tuli turkuun. oltiin iidan isoveljen tyttö ystävän luona ja käytii kaljaaal ja sit niinqqq pizzal joskus keskiyön jälkee nii joku viereisest pöydäst meni vessaa oxentaa eikä ees sulkenu ovee... kiva siin ny sit syyä ku joku yrjöö vieres. nii me otettii pizza loppu kätee ja mentii kadul... nii sit siin on joku kuzeeeessss. kiiivaa. no sit me nukuttii ja herättii ja mentii subwayhyn ja karkki kauppaan ja sillee.

NOSIT. me mentii saloon. iida oli töis puol päivää ja sit me mentii iidan serkun luo saloon. oli jekkupullo ja jotai pahaa mustikkaviinii ja muuta kivaa. istuttii pulunpaskasel parvekkeel, kuunneltii crystal castlesia puhuttii pojizzzztt ja poltettttiii ja juotiii niinqx. sit me mentii onnela yökerhoon ja juotiin ja tanssittiin ihan hulluina bitcheinä. ja laulettii karaokee (RAKKAUTTA JA PIIKKILANKAAAAA JA SIT LEVOTON PRINZZZI!!!!!). sensuroitu henkilö pussaili yhen virolaisen rappaajan kaa (sensuroitu henkilöki pussaili sen kaa myöhemmi, vitun monotoninen paska pussailija ja sitäpaizzi sil oli paita housujen sisäl ei niin voi pitää DORKA!!). no kumminki sit en muista kai sensuroitu henkilö pussaili kans katto kassisen kaa.

sit nukuttii karlssonin pesäs eli iidan serkun luona. iida ilman vaatteit, anu kaikki vaatteet pääl. iidan serkku yrjösss ja nukahti puolpukeis.

aamul kattottii tarzanii ja juotiin tasotus jekkua ja poltettii. iidan serkku teki kovia leipiä ja me syötii ehkä kymmenesosa yhest leiväst. sit me mentii iidan sedän luo parin kmn päähän ja käytii suihkus. sit me syötii ravintolas buffet lounas ja sit me lähettii helsinkii, mä eli iida ja anu siis.

koko päivä piti tissutella et jaxo pysyy virees. yritettii mennä sinne netti narttu pajaan mut ei siä ny ketää ollu ainakaa me ei nähty ketää nii ostettiin jyrki nissinen sarjixii ja lähettii pois!! sit me oltii vähä kaljal ja elokuvis kattoos LOVE GURU elokuva ja sit me vaa käveltiin kaupungil mut ei oikee mihkää päässy ku on ne vitun ikä rajat (HUOH KU ON 18 JO KERTA NII VOIS PÄÄZTÄKKI JONNEKKI..).

nii sit meil ei tietty siä mitään yö paikkaakaa ollu koska: 1.ei tavattu ketää nettinarttuj tms jokka olis tietty heti tarjonnu meil yösijaa jos kerta kunnon bitchejä on 2.yhet italiaanot jotka asuu helsingis jotka me tunnetaa _HYVIN_ entuudeztaa (viime viikonlopulta ROLF) joiden kämpäzzz me ollaan enenki saatu lepoo nii ne vaa anto pakit GENTLYYY.. ja 3. PUFF-ufis joka oli helsingis vähä "erilaisilla ostoxilla" oliki jo menos tampereelle

eli sit me mietittii et MITÄ VITTUU ME TEHÄÄN HELSINGIS dindidyyy mennää ny SSAAATANAAA SALOON!!!!! nii junaan me mentiin, ja oltii joskus ennen yhtä yöl salos. nii mentii sit onnelaan taas (ROLF). oltii aika väsyneit, tajuutte varmaa, mut kyl se siit sit lähti. tanssittiin vähä, annettii rahaa modern talkingin comeback keräyxeen. anu tykkäs yhest rasta_jaakost (mä en tajuu sellast shittii mä oon ainaki enemmän nahka_sakke ja kalifornia_keke ihmisii......). no mut kumminki ei siit tullu mitää. mut sensuroitu henkilö hånglailin eli kielaroin yhen KOSOVOLAISEN kaa. siis mitä vittuu.

sit sensuroitu henkilö testasss kosovolaisten suutelutaitoj puzzailemal sen sensuroitu henkilön kosovolaisen isoveljee... kosovolaisil on aika jännä tyyli, tosi raju ja ne käyttää hampaita paljo. nii rankkoja!!! HUH HUH EIKÄ niizzt meinannu päästä millää eroon ei ees sit ku yökerho neljänmais suljettii ja lähettii sit kävelee iidan sedäl. meil oli aiva täys KOSOVOLAIS PIIRITYS!!!!!!! (ja huom ne ei puhunu enkkuu... paitsi tietty "I LOVE YOU".... toinen puhu vähä ranskaa...muuten pelkkää albaaniaa...). mut me kuitenki sanottii niille vaa sit jämäkäzzti et HEI HEI. onnex, koska jos olis niiden luona nukkunu nii vähänkö olis tullu mustelmii ku ne oli nii rajuja........,,XDXD

no sit aamul kymmenelt herättii ja mentiin suihkuu ja muisteltiin yötä ja iida sano suihkun alla: MITÄ ME TAAS OLLAAN TEHTY!!!!?!???!??! sit mentii iidan töihin ja sit anu lähti (tissutellen viäki,, vitun lonkeroitansa...). niin nähtäväx jää nyt miten tää kosovo juttu jatkuu jos jatkuu,, ikävä kyl niil on meidän puh nro........................ ja kerta iida on nyt ilman anuu salos muutaman päivä viel tylsistyneenä töis ja sillee nii voishan sitä sit vaik loppuajan pussailla jotai kosovolaistaki ku ei muutakaa tekemist pahemmin oo.

1 Comments:

  • At 6:58 ip., Anonymous Anonyymi said…

    nomitähelvettii... siel me oltiin keskuxel, takahuonees. Jos kert jydei ostitte niin ootte ollu ihan holleilla, pöh.

     

Lähetä kommentti

<< Home