KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

9/18/2006

PALO MIEHET....

HEI FRENDIT! ♥


tänään ku me oltiin vaa jurvassa meidän OPISKELIJA BOXISSA niin oli kuulunu jo pihalta jonki aikaa sellasta ääntä.. sit me niinqX kurkattii ikkunasta ulos..... nii siä oli 2 JÄTTI PALO AUTOA ja yx jätti palo torni ja ne kasteli meidän taloa vähä kauempaa aiva täysillä ja siin pihalla oli ainaski yli kymmenen palo miestä.
sit me vaa 'jaa eikai täällä toivottavasti kuitenkaan pala?' ja mentiin pyykkään kenkiä pyykki tupaan (viereinen ovi). sit ku me yritettiin tulla pihalle pyykki tuvasta nii sit ne vaan kaseli ihan täysillä just sitä kohtaa mist meinattiin tulla ulos... oltiin iha et 'iiX!' sit me kurkittiin vähä lisää ja aina vaan ne kasteli... sit me käsitettiin tappio ja istuttiin alas ja katottiin yhestä ikkunasta ku ne vaa kasteli.
sit pia yx palo äijä tuli koputtaan oveen niinq et me saatais tulla.... nii koko maailma oli märkä!!!!!!! ja viäki vaan oli super paljo palo miehiä ja sit niitä palo autoja oli kans.... ne vaa halus jostain syystä kastella meidän katon... pitääx kattoja pestä??? KYSYMPÄHÄN VAAN!!!!


kirkon katossa luki 'jumalan pelto on viisauden alku'...... ;)

huom laitettiin kappale jako..... teidän takia! ja oltiin tänää kirkos..... siä oli mittaamattoman arvokas jeesus patsas (HALUSIN SITÄ)

käytiin saarnas tuolissa kans ja oli kuulkaas niiiiin nättiä ja jylhää

2 Comments:

  • At 8:52 ap., Blogger Keijo Ahlqvist said…

    Ja yhdyssanaohjeisiin kannattaa sitten kiinnittää huomiota, kun muu oikeinkirjoitus tuntuu luonnistuvan jo noinkin hyvin, tulevaa uraanne (joka ei o mikään vaiheompelijan kolmivuoro, mihin nyt kouluttaudutte) silmälläpitäen, että sitten.

    http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/kielenopas/6.1.html

     
  • At 5:00 ip., Blogger KASKINEN said…

    *HUOH*****

    ME KIRJOTETAAN YHDYS SANAT ERIXEEN VAAN KOSKA IDOLI JYRKI NISSINENKIN KIRJOTTAA....... ex tajuu et se on meille tärkee tyylin MATKIMIS seikka???????? :(

    kyl ME ÄIKÄN AINEIS NE OIKEEN KIRJOTETAAAN!!!!!!!!! SE EI OO NIIN ETTEIKÖ ME OSATTAIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. oli äikän koe tänään :( piti osata koko suomen kielioppi...... opettelin sijamuodot mutten paljoo muuta.... sori..

    jos ei osaa ruottix yhdys sanoja niin voi kirjottaa 'EN SVART HÅRIG KVINNA' (karvainen musta nainen) vaik tarkottais 'EN SVARTHÅRIG KVINNA' (mustatukkainen nainen. tollazta mä kuules ylä asteella opin!!!!!

     

Lähetä kommentti

<< Home