KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

12/13/2006

wammamatka




me ei sittenkään haluta mennä kesällä ranskaan ja lontooseen koska kattottiin tää perus musa video ja huomattiin et siin ranskassa on vissiin paljon wammasia pantomiimikääpiöitä jotka on ylirankkoja ällöjä ja pelottavia, niin ei tod. haluta sit mennä!!1 et ajateltiin sitteki mennä niinq

Siperian rataa

venäjän kautta mongooliaan huovuttamaan ja sen jälkeen kiinaan (ei me oikeesti sinne haluta!!! mongoliaan vaan!!! mut se rata menee kiinaan!! vaan menee!!)

raha on vaan ongelma mut koulu varmaan tukis meitä, ku koulus on sellanen ulkomaan yhteyksien hoitaja spurgu ukkeli jolta pitäis kysyä... mentäis sinne niinq työssäoppimaan, huovuttamaan mongolialaisen kansanperinteen tapaan.. harmi ettei me olla ikinä nähty sitä ukkelia paitsi ku se on esittäytyny. täällä taiku-koulussa ei ikinä nää ketään henkilökuntaa esim vahtimestaria tai ulkomaanasiavastaavaukkelia tai terveydenhoitaja (jonka pitäis olla 2 kertaa viikos koulus niin se ei ikinä oo aina vaan lappu oves et tuun sillon ja sillon mut ei ikinä tuu, käy vaan aina vaihtaas uuden lapun!). opettajatkaan ei aina jaksa/halua pitää tunteja ja esim huomenna lukujärjestyksessä lukee koko päivälle "ITSENÄISTÄ OPISKELUA" = ei mitään... (huom me ei saada edes lukujärjestyksiä eikä todistuksia vaan arvosanat joutuu kattomaan "winha wille"-nimisestä karseasta nettipaikasta jonka tunnukset olemme unohtaneet. lukjärjestykset muuttuvat joka viikko ja ne saa vaan netistä osoitteesta intra.seamk.fi!)

perus juttu jaariteltiimpa vähän mutta kuva ei liity se on iidan tekemä piparitalo!!!

4 Comments:

  • At 11:38 ap., Blogger Keijo Ahlqvist said…

    Katotte tommosia anglotekoisia musavideoita ja morkkaatte Franskaa! Oppikaa ens ranska.

    Olisitte pysyny oikeessa koulussa. Tosin meillä ei ole suhteita Mongoliaan mikä on sääli, sillä siellä on todella hienoa huovuttaa.

     
  • At 4:19 ip., Blogger KASKINEN said…

    meidän ranskan morkkaus on vaan psykologinen puolustuskeino, me vähätellään ranskan arvoa koska ei päästä sinne kesällä luultavasti...

    iida lukee ranskaa kyllä lukios

     
  • At 10:55 ap., Blogger Keijo Ahlqvist said…

    Mais c'est bien sûr que ravissant Iida va voyager à Paris avec son amie Anu.

     
  • At 11:30 ip., Blogger KASKINEN said…

    OUI! MAIS OH NON! LE CROCODILE EST A LA DOUANE!

     

Lähetä kommentti

<< Home