KASKINEN

SUFARNG ARTiST SOULs1!11!11! OMG 2GETHeR FOR3VAR!1!1!!1!!

9/05/2007

girl thing

noi on silikoniii...... UUSIIN muoti hankinta!!!!!


aina ku pitää siivota nii iida sanoo: pitäis siivota. aina iida, anu kyl aina tuntee sen ilmas mut se vaa odottaa et iida sanois sen.
tänää meiän piti piirtää sarjakuvaa (ku ollaan mukamas päätetty et tehään 1 pienlehti illas nyt ennen helsingin sarjis festareit), nii sit iida vaa sano: nyt piirretään, ota jo tarvikkeet esiin. sit anun penaali on jo lattial, nii ei oikeestaan tarvi tehä hirveesti mitään nii sit anu rupee laittaa tyynyy tekoperseex ja käyttää siihe 10 min!!!!
sit tehtiin sarjista, se "kertoo" pacman mummoist avaruudes, nii sit anu sano: draw in a crap.. sit iida vaa 'oookkk' ja laitto sinne paska klöntin... nii anu oli vaa: hei tuo on paska' sit iida oli vaa ööööö eikö pitäny olla paska... sit anu oli vaa.... eiku RAPU... (crab)
kai kaikki tulee helsingin sarjis festareil??? onko jonkun hotellin huoneen lattial tilaa tai jotai?? ollaan niinku aina suht p.a!!!!!is way of living!!!so cool "joke"! mut ehkä me vaa joudutaa varaan joku hostelli juzka... KAKKA PALLO KAKKA PALLO OOOOOOOOOOOOOO ooOOO(noi ruskeina kuvitelkaa!!)
me ollaan tehty joitain pien lehtii mut ne on kaikki jostain syystä jotenki vähä "laaduttomia" ...ja meil ei oo mitää mahdollisuut kopioida niit esim myyntiin harmi vaa mut tullaa kumminki hengaileen...(am i the curse???thing) tullaan sinne kuitenki HAASTATELTAVIX!!!!!!!et haastelkaa meille pliizz...haastetta kehään kehä ketut...NYRKKEILUYYY(tänään oli kouluu nyrkkeilyy mut iida ei ollu anu oli ufo tytön kaa.......)pliiiiizzz älkää vapauttako kettuja

2 Comments:

  • At 11:14 ip., Anonymous Anonyymi said…

    KYLLÄ mä voin haastatella.

     
  • At 7:16 ap., Anonymous Anonyymi said…

    voi ei ihana kuva XD miten te keksitte näitä

     

Lähetä kommentti

<< Home